Bilgi

Eski bir rehabilitasyon deposu

Eski bir rehabilitasyon deposu



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mevcut sahibi edinmeden çok önce, Bu ev bir depo idi. Nemi düşük ve bariz bir bakım eksikliği olan durumu, onu düşünülemez uçlara kadar kötüleştirmişti. Ancak, Madrid'in merkezi bir bölgesi olan Lavapiés'teki konumu, 1916'da inşa edilmiş bir bina sahibini baştan çıkardı. Kapsamlı bir reform yapıldı. Bunun için Paloma Angulo'nun İç Tasarım Stüdyosu'na güvendi.

Kalın yük taşıyıcı duvarlar ve metal kiriş plakaları, sert değişiklikleri kabul edecek sağlam bir yapı garanti etti. Nem ile parçalanan kaplama kaldırıldı. 30 cm toprak kazılmış ve ıslak zemine temas etmeyen bir ocak yapılmıştır. Bir sonraki reform, 3.20 m yüksekliğindeki tavanların orijinal seviyesini geri kazanmaktı. Eskileri Cephe pencereleri açıklıklarını korudu, ancak eve doğal aydınlatma sağlayan çelik profiller ve kristallerle yenilendi. Ayrıca sıhhi tesisat ve elektrik tesisatları güncellendi ve evde yeni olan ısıtma, dairede rahat bir atmosfer elde etti.

Tavanların yüksekliği geri kazanıldığında ve duvarlar ve zeminler dezenfekte edildikten sonra, sadece eve kaybettiği konfor hissini verecek malzemeler eklemek gerekiyordu. Ahşap, tuğla ve beyaz boya birleştirilir rahat ortamlar yaratmak için. İçlerinde, pop dokunuşları ve renk notaları ile vintage esintili bir dekorasyon sete canlılık katıyor. Banyo kapısı gibi detaylardan vazgeçmeden, bir zamanın çekiciliğini ve özgünlüğünü koruyan bir zaman geçti.

Reklam - Çok parlak bir alçak zemin altında okumaya devam edin

Oxiron grafit üzerine boyanmış çelik profillere sahip pencereler, oturma alanı ve çalışma köşesi tarafından oluşturulan oturma odasına bol miktarda doğal ışık sağlar.

Koltuk, Habitat tarafından. Vintage 4P: kırmızı koltuk, sehpa, zemin lambası, yuvarlak masa ve siyah sandalye. Halı BoConcept tarafından. Yerdeki resim ve top, sanatçı Mario Vela'nın eseridir. Kanepede, battaniye, Zara Home.

Çalışma köşesi

Oturma odasında küçük bir yer kaplar. Dolaşımı kolaylaştırmak için yuvarlak zarflı bir masa ve retro bir hava sandalyesi ile oluşturulur. Pencerenin yanında bulunan, bol doğal ışıkla çalışmanıza izin verir.

Kişilikli bir salon

Giriş kapısı evin orijinal kapısıdır. Tahtadan yapılmış - işaretli damarlar ve eski bir gözetleme deliği - geldiğimiz andan itibaren bu evin farklı olduğunu duyurur.

Duvardaki harfler, Vintage 4P.

Renk katan tekstil ürünleri

Parlak tonlardaki yastıklar kanepeyi aydınlatır ve yaşam alanına rahat ve rahat bir hava katar.

Yastıklar ve mavi vazo, BoConcept.

Çiçeklerle süsleyin

Taze veya sentetik olsun, dekorasyona yadsınamaz bir çekicilik katıyorlar. Onları geniş ağızlı bir vazoya yerleştirirseniz, sapları bileşimi ayırmayacak ve muhafaza etmeyecek şekilde iplik veya tel ile sabitleyin.

Tuğla duvarlar görüldü

Yenileme sırasında duvarları temizlerken, bazı bölgelerde görünür kalan tuğla bölümler keşfedildi. Taze doğranmış bu etkiyi arttırmak için üzerine su ile karıştırılmış plastik lateks püskürtülmüştür. Orijinal duvar o kadar kalındı ​​ki, kanepenin dayandığı bir raf yapmasına izin verdi.

Masa ve masa, Vintage 4P. Vazolar: mavi, Habitat ve renklerden, BoConcept. Bukalemunlar, Fauna Urbana Design için bir ev sahibinin tasarımıdır.

Gri ve kırmızı salon

Salon koltukları bu iki renkte döşenmiştir. Her iki ton da birbiriyle uyumlu mükemmel bir renk çifti oluşturur. Gri koltukta kırmızı dokunuşlar ve kırmızı koltukta gri detaylar bulunan yastıklar, bu renkli iki renkli oyunu güçlendiriyor.

Marangozluk bakımı

Banyoya erişim sağlayan kapı, aynı döneme ait başka bir binanın yıkılmasında bulundu. Aslında beyaz, kehribar ve yeşil camlı ahşapta eski bir balkonun yaprağıydı. Geri alma sırasında kilitlendi ve orijinal bir sürgülü kapıya dönüştürüldü. Marangozluk bölümünde de zemine dikkat çekiyor - çıtalara monte edilmiş, hafif beyaz boyalı bir çam platformu - ve küçük bir kalıpla kaplı 18 cm yüksek süpürgelik.

Entegre mutfak

Yemek odası ile yer paylaşarak daha büyük bir genlik hissi elde edildi. Pop hava kutusu ve retro lamba, yemek alanına vintage bir dokunuş verir.

Resim Mario Vela. Lamba ve sandalyeler, Vintage 4P. Mesa Ikea tarafından. Zara Home'dan baykuşlu yemekler. Tureen, Marcos Jara tarafından. BoConcept'ten yeşil vazo ve ahşap meyve kaseleri. Brut Space'den büfe.

Düşük tabanlı mobilya

Mutfakta, raflar ve küçük mobilya parçası minimum derinlikle seçildi, böylece alanı şarj etmediler. Aynalı dolap kapısı karşı duvarı yansıtır.

Geçiş bölgesi

Bu görüntüde yer almayan mutfak ve yemek odası, evin merkezinde yer alır ve giriş ile oturma odası arasında bir geçit görevi görür. Bu merkezi alan pencerelerden yoksun olsa da, yaşam alanından gelen doğal ışık sayesinde aydınlatılıyor.

Edesa, Teka ve Fagor'dan cihazlar. Bezler ___ 'dan Habitat.

Pişirme bölgesi

Uzun mobilyaların yerini raflar aldı, böylece alan daha rahat görünüyordu ve evin geri kalanına geçişi kolaylaştırdı. Bu nedenle, beyaz lake cepheli alçak dolaplar ve tezgah profiline uygun çelik kulplar seçilmiştir, bu da yataylığı vurgular.

IKEA mobilya ve beyaz mutfak eşyaları.

Marangozluk bakımı

Banyoya erişim sağlayan kapı, aynı döneme ait başka bir binanın yıkılmasında bulundu. Aslında beyaz, kehribar ve yeşil camlı ahşapta eski bir balkonun yaprağıydı. Geri alma sırasında kilitlendi ve orijinal bir sürgülü kapıya dönüştürüldü. Marangozluk bölümünde de zemine dikkat çekiyor - çıtalara monte edilmiş, hafif beyaz boyalı bir çam platformu - ve küçük bir kalıpla kaplı 18 cm yüksek süpürgelik.

Çalışma Başkanı

Yatak odasında, orijinal görünen tuğlanın bir kısmı da görünürde kaldı. Alt alan bir başlık olarak sıvalı ve düz bırakılmıştır.

Resimler ve battaniye, BoConcept'ten. Zara Home'dan yastıklar. Yatak örtüsü, Hoss Intropia. Komodin, lamba ve mavi vazo Habitat'tan.

Süslemek için resimler

Bir çocuk çiziminin vuruşlarını anımsatan motifler, yatak odasına rahat bir atmosfer katıyor. Beyaz paspartú, tuğla duvardaki resmin vurgulanmasını sağlar.

Dokular içeren bir banyo

Banyoda farklı dokular birleştirildi. Parlak kaplamadaki siyah fayanslar duvardaki tuğla ve çimento ile dönüşümlü olarak gösterilir. Kaldırımda, beyaz karo, zeminin sürekliliğini sağlamak için aynı seviyede yürütülen duşta uzatılır.

Valadares'den lavabo ve Roca'dan tuvalet. Grifería de Grohe, Sanat ve Bronz. Ayna, Vintage 4P'den. Sepetler bir usta tarafından yapılmıştır. Havlular: beyaz, Habitat ve renk, Zara Home.

Plan ve dağıtım

- Bu zemin 60 m²'ye ulaşmıyor, ancak yüksek tavanları daha büyük bir his veriyor.
- Doğal ışığa eklenen zeminde, duvarlarda ve mutfak mobilyalarında ışık tonlarının baskınlığı, alanın daha büyük görünmesini sağlar.

Zeminin dağılımı.
Dağıtım, yük taşıyan duvarlarla ayrılmış üç bölgede organize edilmiştir. İlkinde salon, banyo ve yatak odası vardı. Entegre mutfağa sahip yemek odası merkezde yer alıyordu. Ve sonuncusunda, çalışma köşesi olan oturma odası. Bu üç bölge arasındaki sürekli bağlantı, onları ayıran kapılar olmadan derinliği daha da artırır.


Video: RİZEYE HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YAPILIYOR (Ağustos 2022).